پایگاه داوری آثار هنر های تجسمی(هنر حرفه ای)

18 خرداد 1402 |

سایت داوری هنر های تجسمی با هدف ارائه خدمات هنری به هنرمندان و هنر دوستان و با امکان نمایش و داوری آثار هنرهای تجسمی هنرمندان ایرانی و همچنین فروش آثار هنری هنرمندان بصورت ارسال سفارش برای هنرمند و فروش لوازم هنری مورد نیازهنرمندان و هنرجویان در دست راه اندازی می باشد.

دسته بندی


  • دومین نمایشگاه سرو نقره‌ای در خانه هنرمندان ایران افتتاح شد

  • دومین نمایشگاه سالانه آثار اعضای انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران 13 آبان در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
  • بازدید این صفحه : ۳۳۰۳
    تاريخ : 15 آبان 1390

  در ابتدای مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه سرو نقره‌ای که در خانه هنرمندان ایران برگزار شد، مجید سرسنگی مدیر عامل خانه هنرمندان ایران روی سن آمد و گفت: برای من و همکارانم باعث افتخار است که مجموعه‌ای از آثار نفیس هنر گرافیک ایران را برای علاقه‌مندان به نمایش بگذاریم.
او در ادامه ضمن تشکر از برگزار کنندگان سرو نقره‌ای 90 گفت: در این مراسم لازم می دانم یادی کنم از هنرمند برجسته جوان و خوش ذوق "علی دوراندیش" که خیلی زود همه ما را ترک کرد و فقدان او حتما مدتها ذهن ما را به خوداختصاص خواهد داد.
سرسنگی گفت: گرافیک ایران به اندازه پتانسیل و اساتیدی که در این زمینه وجود دارد پرداخت نمی شود، این هنر نسبت به هنرهای دیگر ای مملکت در سال های اخیر کم رنگ تر بوده است، به همین خاطر خانه هنرمندان ایران از همین جا اعلام آمادگی می کند تا در سال نود بتواند فضایی را در اختیار گرافیست ها و اساتید این هنر بگذارد تا به این واسطه جوانان این عرصه رشد کنند و ما شاهد اساتید بیش تری در عرصه گرافیک ایران باشیم.
مدیر عامل خانه هنرمندان ایران گفت:امروز انجمن گرافیک ایران با سابقه طولانی و اعضای برجسته از فضای خوبی برخوردار نیست و ما باید یک نمایشگاه دائمی در این زمینه داشته باشیم.
سرسنگی در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه سرو نقره ای نود ضمن خبر افتتاح موزه گرافیک ایران در سال 91 گفت: خانه هنرمندان ایران اعلام آمادگی می کند که در سال جدید برنامه های پژوهشی وآموزشی در این عرصه مهیا کند تا با همکاری بزرگان  گرافیک ایران گرافیک را بیش از پیش جدی بگیریم و از پایان نامه های ارشد و دکترا حمایت کنیم.
در ادامه سرسنگی مدیر عامل خانه هنرمندان ایران ضمن تشکر از مهندس سلیمی شهرداری سابق منطقه شش گفت: مهندس سلیمی به عنوان شخصی که دغدغه فرهنگی داشته است همواره سعی کرده در دوران خدمتش فضا را برای ما و بیشبرد فرهنگ این کشور در خانه هنرمندان مهیا کند.
در این مراسم که با نیم ساعت تاخیر آغاز شد، مجید سرسنگی از مهندس سلیمی خواست روی سن برود و از او تقدیر به عمل آمد.
فرشید مثقالی "رئیس هیئت مدیریه انجمن طراحان گرافیک " نیز با آمدن روی سن گفت:امسال هم نمایشگاه سرو نقره ای به مدد اعضای محترم و بنا به منافع صنفی و کاملا مستقل برگزار می شود.
این افتخار بزرگی است که بتوانیم هر ساله چنین مراسمی را با حضور موثر شما برگزار کنیم.
او ادامه داد: امسال نمایشگاه در بخش های متنوع برگزار می شود، بعلاوه ما سعی داریم هر ساله در کنار نمایشگاه اصلی به عنوان و به بهانه نمایشگاه جنبی ، بخش هایی که به نظر ما می توانند بیشتر مورد توجه قرار گیرند را مطرح کنیم، سال گذشته تکیه مختصری روی موشن گرافیک داشتیم و امسال کوشش به توجه به طراحی گرافیک در نشریات و مطبوعات شده است.
فرشید مثقالی گفت: نمایشگاه کوچکی از طراحی های قابل توجه برای روی جلدها و داخل مجلات و صفحه های اول و مهم روزنامه هایی در غرب ترتیب داده شده و مجموع سخنرانی ها نیز بر محور این موضوع هستند. مطبوعات حیطه ایست وسیع که می تواند بسیاری از همکاران طرح، عکاسان، تایپوگراف ها و تصویرگران را درگیر کند.
امیدواریم نمایشگاه جنبی مطبوعات و نشریات و سخنرانی ها و میزگردها در توجه همکاران به ای مقوله کمک کنند.
رئیس هیئت مدیریه انجمن گرافیک گفت: در نمایشگاه اصلی دو جایزه مهم به جوایز ما اضافه شده است، جایزه برای مدیر هنری و جایزه به پوستر منتخب اعضای انجمن این دو جایزه قدم مهمی هستند یکی برای مطرح کردن و اهمیت دادن به نقش مدیر هنری در مجموعه فعالیت های گروهی گرافیک است و دومی ارزش گذاری به آرای جمعی اعضا برای انتخاب پوستر محبوب آنها.
مثقالی ضمن اشاره به تقسیمات گستره تر و کامل تر سرو نقره ای نود ابراز امیدواری کرد که هر سال نمایشگاه کامل تر برگزار شود.
او در پایان از مدیریت خانه هنرمندان ایران، روزنامه همشهری، شورای سیاست گذاری سرو نقره ای ، کانون انفورماتیک سایت گرته و.... تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه این مراسم که یک ساعت به طول انجامید کیانوش غریب پور دبیر سرو نقره ای نود گفت: امیدوارم این نمایشگاه هر سال با مدیریت های چرخشی اعضای انجمن بتواند بهتر برگزار شود و به حرفه ما کمک کند که واقعی تر شود زیرا که حرفه ما بین رویا و واقعیت سرگردان است و امیدوارم  این نمایشگاه به ما کمک کد تا واقعی تر شویم.
کیانوش غریب پور ادامه داد: قبل از اینکه وارد جزئیات سرو نقره ای نود شویم خواهش ی کنم به احترام علی دور اندیش عزیز یک دقیقه بایستید و او را تشویق کنید تا همسر این مرحوم روی سن بیاید و تندیس را به رسم ادب از انجمن دریافت کند.
سپس همه جمیت ایستادن و مرحوم دوراندیش را تشویق کردند همسر وی نیز با دریافت تندیس صحنه را ترک کرد.
غریب پور بعد از اهدای تندیس علی دوراندیش به همسرش گفت: ما گفته بودیم از همه همکارانمان حداقل یک کار در این نمایشگاه حتما شرکت خواهد داشت که در بخش طراحی جلد مجله و آلبوم های موسیقی و مالتی مدیا نتوانستیم به حرفمان وفادار باشیم زیرا کارهایی که رسیده بود در زمینه خلاقیت طراحی حرفی برای گفتن نداشت.
دبیر سرو نقره ای نود ادامه داد: بسیاری از طراحان بزرگ کشورمان یا مدتهاست کار نمی کنند یا اینکه آثارشان را در نمایشگاه به معرض نمایش نمی گذارند و دچار دلزدگی شده اند، من شخصا دچار این دلواپسی نیستم که تعداد آثار رسیده به نمایشگاه کم است البته اگر بیشتر بود حتما ذوق زده می شدم.
غریبپور در ادامه ضمن اشاره به اهمیت جایزه گفت: درست است که جایزه گرفتن برای همه ما خوشایند است و در بسیاری از مواقع می تواند تشویقی باشد برای همه ما ولی باید بگویم کسانی که جایزه نگرفتند نباید کار خود را بی ارزش بدانند و توقف کنند بلکه باید به گونه ای ترغیب شوند تا آثار خلاق دیگری را به عرصه ظهور برسانند.
در ادامه رشیدی رئیس هیئت داوران بیانیه داوران را خواند که به این شرح بود: نمایشگاه سرو نقره ای نود همه بضاعت طراحی گرافیک ایران نیست، همه نمایشگاه انتخاب قطعی و برتر نیست بلکه احترام سرو نقره ای، به کارهای رسیده هم هست.
توجه به آثاری که امکانات تازه ای را در طراحی گرافیک معرفی کرده اند در نظر و رای داوران موثر بود.
به رای گیری اکتفا نشد و داوران "غیر از مجید عباسی که خارج از ایران است" تلاش کردند یکدیگر را قانع کنند.
کارهای مبتنی بر تایپ لاتی تا حد ممکن کنار گذاشته شدند.
داوری با توجه به آثار رسیده است و نه با نگاه به وضعیت کلی طراحی گرافیک ایران انجام شده است.
رشد طراحی حروف در این دوره از نمایشگاه ستودنی بود
رشد نقش و نقش رشد آگاهی سفارش دهندگان در آثار مشهود بود.
جایگاه و کارکرد مدیر هنری درست فهمیده نشده است و هیئت داوران در این زمینه انتخابی نداشت.
و اما برگزیدگان:
در بخش نشانه و نشانه نوشته های مستقل از هویت سازمانی
با معرفی پیمان پور حسین و داوود مرگان جایزه به مهرداد محمدزاده برای طراحی نشانه"موسیقی عارف" به دلیل استفاده از امکانات تصویرگری در طراحی نشانه.
در بخش بسته کامل هویت سازمانی
با معرفی رضا باباجانی و محمدرضا عبدالعلی جایزه به پولت قهرمانی برای طراحی هویت بصری"اسفرجانی و همکاران" تعلق گرفت.

در بخش طراحی جلد کتاب
با معرفی علی پزشک و مهران زمای جایزه به مجید زارع برای طراحی جلد کتاب"سرباز سال های ابری" داده شد.

در بخش طراحی صفحه آرایی کتاب 
با معرفی کوروش پارسانژاد، ایمان راد و محمدرضا عبدالعلی جایزه به فرهاد خزوعی اهدا شد.

 در بخش طراحی صفحه و صفحه آرایی نشریه
بدون معرفی نامزدهای دیگر هیئت داوران جایزه خود را به روح الله گیتی نژاد اهدا کرد.

در بخش طراحی بروشور و کاتالوگ 
با معرفی مهرزاد دیرین و آیدا نجف زاده جایزه به سعید شکرنیا برای طراحی کاتالوگ "بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر"تعلق گرفت.

در بخش طراحی بسته بندی 
با معرفی ایمان آل مظفر و حسین پژمان فرد و صدف فدائیان هیئت داوران هیچ اثری را واجد ویژگی های لازم برای دریافت جایزه ندانست.

در بخش طراحی گرافیک مستقل از کمپین
با معرفی بابک اربابی و نیلپر محمدی جایزه به بابک عدن دار برای طراحی آگهی مطبوعاتی"مجله نشان" به دلیل ایده پردازی و موفق و استفاده مناسب از عکاسی در طراحی آگهی تعلق گرفت.

در بخش طراحی گرافیک برای کمپی کامل
با معرفی روح الله گیتی نژاد و مهرداد محمدزاده جایزه به تهمتن امینیان تعلق گرفت.

در بخش طراحی صفحه و صفحه آرایی تقویم
با معرفی مهرداد محمدزاده، امید نعمالحبیب و بابک معدن دار هیئت داوران هیچ اثری را واجد ویژگی های لازم برای دریافت جایزه ندانست.
در بخش سایر آثار
با معرفی کیانوش تنها،مجید زارع و فرامرز عرب نیا هیئت داوران هیچ اثری را واجد ویژگی های لازم برای دریافت جایزه ندانست.
در بخش طراحی وب سایت بدون معرفی امزدهای دیگر جایزه به امین سلامی پرگو برای طراحی وب سایت "ویترین روز" اهدا شد.

در بخش طراحی گرافیک متحرک"موشن گرافیک"
بدون معرفی نامزدهای دیگر جایزه را به رضا علوی برای طراحی مجموعه"داروگ بین الملل" به دلیل برخورداری از ساختاری حرفه ای و خلاقانه اهدا شد.

در بخش طراحی حروف فارسی 
با معرفی مهدی عابدینی و رضا غفاری جایزه به دامون خانجان زاده داده شد.

در بخش طراحی پوستر
با معرفی سیامک پور جبار و پیمان پورحسین جایزه به ایمان راد برای طراحی پوستر"زیبا،جادار،مطمئن" به دلیل استفاده جسورانه از امکانات خط فارسی اهدا شد.

در بخش طراحی گرافیک برای بسته بندی کامل یک رویداد
با معرفی مهرزاد دیرین و مجید کاشانی جایزه به بهداد نادیا تعلق گرفت.

در بخش سفارش دهنده برتر
با معرفی شرکت نمایشگاهی بین المللی مشهد  دو جایزه به گالری طراحان آزاد به دلیل توجه ویژه به نقش طراح گرافیک و استمرار در همکاری با طراحان"شرف جهانی"
و مدیریت امور هنری شهرداری مشهد به دلیل توجه جدی یک نهاد رسمی و عمومی به همکاری مستمر با طراحان گرافیک اهدا شد.
در پایان راسم افتتاحیه کیانوش غریب پور دبیر نمایشگاه به اتفاق مهمان ها بعد از پذیرایی نمایشگاه را افتتاح کردند.




حاصل جمع را بنویسید : به اضافه



طراحی اجرا توسط  شرکت راوک نگار پارس

سبد خرید


لطفا چند لحظه صبر كنيد ...

لطفا چند لحظه صبر كنيد ...
اين کالا به سبد خريد شما اضافه شد
اين کالا را قبلا به سبد خريد خود اضافه کرده ايد
کالای مورد نظر از سبد خريد شما حذف شد
{ STORE_ERROR }
حذف شود؟
  • کد رهگیری